alpaconference.ro

Stiri


 • A apărut volumul Cristina Aragão Seia, Daniela Nováčková (editors), Modern Visions of Public Law, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2023. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la a VI-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 19 mai 2023. Volumul a fost indexat în Ebsco, ProQuest, HEINONLINE, CEEOL, RePEc, WorldCat precum și în numeroase biblioteci și cataloage internaționale.
 • A apărut volumul Spyridon Flogaitis, Cătălin-Silviu Săraru(editors), Administrative Corpus Juris between Implementation, Reforms and Continuous Developments, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2022. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la a V-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 27 mai 2022. Volumul a fost indexat în Ebsco, ProQuest, HEINONLINE, CEEOL, RePEc, WorldCat precum și în numeroase biblioteci și cataloage internaționale.
 • Volumul „Expanding Edges of Today's Administrative Law”, editori Jeton Shasivari, Balázs Hohmann, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2021 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la a IV-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 21 mai 2021.
 • Volumul Julien Cazala, Velimir Zivkovic (editori), Administrative Law and Public Administration in the Global Social SystemADJURIS – International Academic PublisherBucharest, Paris, Calgary, 2021 a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la a III-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 9 octombrie 2020.
 • Volumul „Rafał Szczepaniak, Cláudia Sofia Melo Figueiras (editori), Contemporary Challenges in Administrative Law and Public Administration, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, 2018” a fost indexat în CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS). Volumul cuprinde o parte din lucrările susținute la prima ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ” din data de 27 aprilie 2018.
 • A apărut volumul Jeton Shasivari, Balázs Hohmann, Expanding Edges of Today's Administrative Law, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, Calgary, 2021. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la a IV-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 21 mai 2021. Volumul a fost indexat în Ebsco, ProQuest, HEINONLINE, CEEOL, RePEc, WorldCat precum și în numeroase biblioteci și cataloage internaționale.
 • A apărut volumul Julien Cazala, Velimir Zivkovic, Administrative Law and Public Administration in the Global Social System, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, 2021. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la a III-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 9 octombrie 2020.
 • A aparut volumul „M. Elvira Méndez-Pinedo, Jakub Handrlica, Cătălin-Silviu Săraru (editori), Practical Aspects Regarding the Role of Administrative Law in the Modernization of Public Administration, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, 2018”. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la a II-a ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ” din data de 17 mai 2019.
 • A aparut volumul „Rafał Szczepaniak, Cláudia Sofia Melo Figueiras (editori), Contemporary Challenges in Administrative Law and Public Administration, ADJURIS – International Academic Publisher, Bucharest, Paris, 2018”. Acest volum cuprinde o parte din lucrarile susținute la prima ediție a Conferinței internaționale “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ” din data de 27 aprilie 2018.
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 105/PC din 10.12.2019 privind acordarea a 10 ore de pregătire profesională continuă avocaților prezenți la lucrările celei de a doua ediții a conferinței internaționale organizată în data de 17 mai 2019 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.
 • Directorul INPPA a emis Decizia nr. 087/PC din 13.09.2019 privind acordarea a 15 puncte de pregătire profesională avocaților prezenți la lucrările primei ediții a conferinței internaționale organizată în data de 27 aprilie 2018 de Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București.

Date Importante

 • Până pe 9 mai 2024
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 11 mai 2024
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 13 mai 2024
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 15 mai 2024
  plata taxei de participare
 • Declaratie de etica si malpraxis
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language